Vlieg voordelig van en naar Dublin Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Dublin Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Dublin Airport in 't kort

Dublin Airport is met meer dan 25 miljoen passagiers per jaar de drukste luchthavens van Ierland. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op zo'n 10 kilometer ten noorden van Dublin zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Dublin Airport

Parkeren op Dublin Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Dublin Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Dublin Airport >>

Airlines en bestemmingen van Dublin Airport

Grote airlines als Ryanair, Aer Lingus, British Airways, KLM en Cityjet vliegen naar en vanaf Dublin Airport. Dublin Airport is het hoofdkwartier van Aer Lingus en tevens een van de belangrijkste hub van Ryanair. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar zo'n 130 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Dublin Airport >>

Voorzieningen op Dublin Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Dublin Airport naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Dublin Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice