Vlieg voordelig van en naar Amsterdam Schiphol Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Amsterdam Schiphol Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten welke voorzieningen er op jouw vertrek- of aankomstluchthaven zijn. En hoe je in het laatste geval naar de plaats van bestemming komt. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Amsterdam Schiphol Airport in 't kort

Amsterdam Schiphol Airport is het grootste internationale vliegveld van Nederland. De luchthaven is de laatste jaren flink aan het uitbreiden en vervoert naar schatting ruim 55 miljoen passagiers. Woon je in de buurt van Amsterdam Schiphol? Dan is Amsterdam Schiphol Airport de ideale luchthaven.

Parkeren en vervoer op Amsterdam Schiphol Airport

Parkeren op Amsterdam Schiphol Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Amsterdam Schiphol Airport >>

Airlines en bestemmingen van Amsterdam Schiphol Airport

Airlines als KLM, Etihad Airways, Emirates, Transavia, Cathay Pacific en United Airlines vliegen vanaf en naar Amsterdam Schiphol Airport. Vanaf Amsterdam Schiphol Airport vlieg je tegenwoordig naar meer dan 300 bestemmingen wereldwijd. Denk bijvoorbeeld aan Barcelona, Bangkok, Ibiza en Rome, maar ook aan New York, Los Angeles, Lima en Kaapstad.
Alles over de airlines en bestemmingen van Amsterdam Schiphol Airport >>

Voorzieningen op Amsterdam Schiphol Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks vanaf Amsterdam Schiphol naar meer dan 300 bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Amsterdam Schiphol Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice