Vlieg voordelig van en naar Hamburg Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Hamburg Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Hamburg Airport in 't kort

Hamburg Airport is de vijfde grootste luchthaven van Duitsland en wordt gerund door het vervoersbedrijf Flughafen Hamburg CmbH. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 11 kilometer ten noorden van Hamburg zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum van de tweede grootste stad van Duitsland!

Parkeren en vervoer op Hamburg Airport

Parkeren op Hamburg Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Hamburg Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Hamburg Airport >>

Airlines en bestemmingen van Hamburg Airport

Grote airlines als KLM, Lufthansa, Easyjet en Eurowings vliegen naar en vanaf Hamburg Airport. Hamburg Airport is de belangrijkste hub van Eurowings, Germanwings en Ryanair. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Hamburg Airport de vijfde drukste luchthaven van Duitsland. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Hamburg Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Hamburg Airport >>

Voorzieningen op Hamburg Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Hamburg naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Hamburg Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice