Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Voordelig naar

Isle Of Man Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Isle Of Man Airport
Voorzieningen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Isle Of Man Airport

Isle Of Man Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vertrek van en naar Isle Of Man Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Isle Of Man Airport in 't kort

Isle Of Man Airport is de enige luchthaven van het Man. Dit eiland is in Brits Kroonbezit en is geen onderdeel van de Verenigd Koninkrijk of de Europese Unie. Het vliegveld heeft op dit moment één grote terminal en ligt op ongeveer 15 kilometer ten noordoosten van Douglas. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Isle Of Man Airport

Parkeren op Isle Of Man Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Isle Of Man Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Isle Of Man Airport >>

Airlines en bestemmingen van Isle Of Man Airport

Grote airlines als Aer Lingus Regional, British Airways en easyJet vliegen naar en vanaf Isle Of Man Airport. Je vliegt vanaf de luchthaven naar 15 Europese bestemmingen.

Voorzieningen op Isle Of Man Airport

Duizenden mensen reizen jaarlijks naar Isle Of Man. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Isle Of Man Airport >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl