Vlieg voordelig van en naar Adana Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Adana Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Adana Airport in 't kort

Adana Airport is een druk bezochte luchthaven in Turkije. Het vliegveld heeft op dit moment drie terminals en ligt op ongeveer 6 kilometer ten westen van Adana zelf. Je staat dus binnen een kwartier in het centrum!

Parkeren en vervoer op Adana Airport

Parkeren op Adana Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Adana Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Adana Airport >>

Airlines en bestemmingen van Adana Airport

Grote airlines als Pegasus Airlines, Hahn Air Systems, SunExpress en Turkish Airlines vliegen naar en vanaf Adana Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Adana Airport één van de drukste luchthavens van Turkije. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 40 bestemmingen in Azië en Europa kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Adana Airport >>

Voorzieningen op Adana Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Adana naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Adana Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice