Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Voordelig naar

Aberdeen Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Aberdeen Airport
Voorzieningen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Aberdeen Airport

Aberdeen Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vertrek van en naar Aberdeen Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Aberdeen Airport in 't kort

Aberdeen Airport is een grote luchthaven in het noorden van Schotland. Het centrum ligt op zo'n 10 kilometer afstand van de luchthaven. De stad is goed verbonden met de luchthaven via het openbaar vervoer en het wegennetwerk. Met een klein half uurtje sta je voor je hotel.

Parkeren en vervoer op Aberdeen Airport

Parkeren op Aberdeen Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Aberdeen Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Aberdeen Airport >>

Airlines en bestemmingen van Aberdeen Airport

Grote airlines als Flybe, Ryanair en Thomson vliegen naar en vanaf Aberdeen Airport. Met jaarlijks zo'n 3 miljoen passagiers is Aberdeen Airport de zestiende luchthaven van Engeland. Vanaf Aberdeen Airport vlieg je naar bestemmingen binnen Europa.

Voorzieningen op Aberdeen Airport

Het vliegveld krijgt rond de 3 miljoen passagiers per jaar te verwerken. Op het vliegveld zelf hoef je je ook niet te vervelen. Er zijn fijne restaurants en een aantal mooie winkels. Voor je vlucht hoef je je dus niet te vervelen op Aberdeen Airport.
Alles over de voorzieningen op Aberdeen Airport >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl