Vlieg voordelig van en naar Conakry International Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Conakry International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Conakry International Airport in 't kort

Conakry International Airport, ook wel bekend als Gbessia International Airport, is de enige luchthaven van Conakry, de hoofdstad van het West Afrikaanse Guinee. Het vliegveld heeft op dit moment twee terminals voor binnenlandse en internationale vluchten en ligt op ongeveer 11 kilometer ten zuidwesten van Conakry zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Conakry International Airport

Parkeren op Conakry International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Conakry International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Conakry International Airport >>

Airlines en bestemmingen van Conakry International Airport

Airlines als Air France, Brussels Airlines en Royal Air Maroc vliegen naar en vanaf Conakry International Airport. Je vliegt vanaf de luchthaven naar acht bestemmingen in Afrika en Europa.
Alles over de airlines en bestemmingen van Conakry International Airport >>

Voorzieningen op Conakry International Airport

Duizenden mensen reizen jaarlijks via Conakry naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Conakry International Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice