Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Voordelig naar

Conakry International Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Conakry International Airport
Voorzieningen
Adres & parkeren

Voorzieningen op Conakry International Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Voorzieningen op Conakry International Airport

Conakry International Airport is een belangrijke luchthaven voor Guinee en beschikt niet voor niets over vele voorzieningen. Waarschijnlijk wil je bij aankomst zo snel mogelijk de stad gaan verkennen. Blijf je toch nog even op de luchthaven in verband met een overstap? Dan is het handig om te weten dat Conakry International Airport over de volgende voorzieningen beschikt:

  • Airport lounges
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Eet- en drinkvoorzieningen op Conakry International Airport

Heel fijn, zo’n praktisch overzichtje met voorzieningen, maar kun je ook nog ergens eten? Gelukkig wel! Conakry International Airport heeft veel quick service restaurants en take away restaurants. Sta je voor de douane? Na de douane? Maakt niet uit! Zowel voor als na kun je genieten van een welverdiende maaltijd.

Shoppen op Conakry International Airport

Heb je wat tijd te overbruggen? Geen probleem op Conakry International Airport! Het vliegveld kent vele winkeltjes. Maar ook parfumeries, zodat je dat ene geurtje extra voordelig op de kop tikt.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl