Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Voordelig naar

Marrakech Menara Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Marrakech Menara Airport
Voorzieningen
Adres & parkeren

Vlieg voordelig van en naar Marrakech Menara Airport

Menara Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vertrek van en naar Marrakech Menara Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Marrakech Menara Airport in 't kort

Marrakech Menara Airport is één van de grootste luchthavens van Marokko. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 7 kilometer ten zuidwesten van Marrakech Menara zelf. Je staat dus binnen een 20 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Marrakech Menara Airport

Parkeren op Marrakech Menara Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Marrakech Menara Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Marrakech Menara Airport >>

Airlines en bestemmingen van Marrakech Menara Airport

Grote airlines als Royal Air Maroc, Qatar Airways, Turkish Airlines en Iberia vliegen naar en vanaf Marrakech Menara Airport. Marrakech Menara Airport is de belangrijkste hub van Royal Air Maroc. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Marrakech Menara Airport één van de drukste luchthavens van Marokko. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar vele bestemmingen kunt vliegen.

Voorzieningen op Marrakech Menara Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Marrakech Menara naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Marrakech Menara Airport >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl