Vlieg voordelig van en naar Chiang Mai International Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Chiang Mai International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Chiang Mai International Airport in 't kort

Chiang Mai International Airport is een luchthaven in het noorden van Thailand. Het vliegveld heeft op dit moment twee terminals en ligt op ongeveer 5 kilometer ten westen van Chiang Mai zelf. Je staat dus binnen een kwartier in het centrum!

Parkeren en vervoer op Chiang Mai International Airport

Parkeren op Chiang Mai International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Chiang Mai International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Chiang Mai International Airport >>

Airlines en bestemmingen van Chiang Mai International Airport

Grote airlines als China Eastern, Silk Air, Dragonair, Bangkok Airways en China Airlines vliegen naar en vanaf Chiang Mai International Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Chiang Mai International Airport een drukke luchthaven in Thailand. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 30 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Chiang Mai International Airport >>

Voorzieningen op Chiang Mai International Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Chiang Mai International naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Chiang Mai International Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice