Vlieg voordelig van en naar Faro Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Faro Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Faro Airport in 't kort

Faro Airport, ook wel bekend als Algarve Airport, ligt 5 kilometer ten westen van het centrum van Faro. Je staat dus binnen een kwartier in het centrum! Het vliegveld is rustig in de winter en druk in de zomermaanden. Faro Airport heeft in 2015 meer dan 6 miljoen passagiers vervoerd.

Parkeren en vervoer op Faro Airport

Parkeren op Faro Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Faro Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Faro Airport >>

Airlines en bestemmingen van Faro Airport

Grote airlines als Transavia, Ryanair, TUI Airlines en TAP Portugal vliegen naar en vanaf Faro Airport. Faro Airport is sinds 2010 een hub van Ryanair. Vanaf deze luchthaven kun je naar meer dan 55 Europese bestemmingen vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Faro Airport >>

Voorzieningen op Faro Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks van of naar Faro Airport. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast enkele voorzieningen vele hotels in de buurt die Algarve perfect geschikt maakt voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Faro Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice