Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Voordelig naar

Kaapstad International Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Van en naar Kaapstad International Airport
Voorzieningen
Adres & vervoer

Vlieg voordelig van en naar Kaapstad International Airport

Kaapstad International Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vertrek van en naar Kaapstad International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Kaapstad International Airport in 't kort

Kaapstad International Airport is één van de grootste luchthavens van Zuid-Afrika en tevens de op twee na drukste luchthaven van heel Afrika. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 20 kilometer ten zuidoosten van Kaapstad zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Vervoer van en naar Kaapstad International Airport

De luchthaven heeft diverse mogelijkheden om vanaf Kaapstad International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over vervoer van en naar Kaapstad International Airport >>

Airlines en bestemmingen van Kaapstad International Airport

Grote airlines als Air France, British Airways en KLM vliegen naar en vanaf Kaapstad International Airport. Kaapstad International Airport is de belangrijkste hub van Mango en South African Express. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Kaapstad International Airport de twee na drukste luchthaven van Afrika. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.

Voorzieningen op Kaapstad International Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Kaapstad naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Kaapstad International Airport >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl