Vlieg voordelig van en naar Alghero Fertilia Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Alghero Fertilia Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Alghero Fertilia Airport in 't kort

Alghero Fertilia Airport is één van de belangrijkste luchthavens van Sardinië en wordt gerund door het bedrijf Sogeaal S.p.a.. Het vliegveld heeft op dit moment één grote terminal en ligt op ongeveer 44 kilometer ten zuidwesten van de Italiaanse stad Sassari. Je staat dus binnen een uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Alghero Fertilia Airport

Parkeren op Alghero Fertilia Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Alghero Fertilia Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Alghero Fertilia Airport >>

Airlines en bestemmingen van Alghero Fertilia Airport

Grote airlines als Wizz Air, Ryanair en easyJet vliegen naar en vanaf Alghero Fertilia Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Alghero Fertilia Airport één van de drukste luchthavens van Sardinië. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 10 bestemmingen binnen Europa kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Alghero Fertilia Airport >>

Voorzieningen op Alghero Fertilia Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks naar Sardinië voor een ontspannende vakantie of zakenreis. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Alghero Fertilia Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice