Vlieg voordelig van en naar Aktion Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Aktion Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Aktion Airport in 't kort

Aktion Airport is een luchthaven in Griekenland bij de steden Preveza en Lefkas. Aktion Airport biedt vooral seizoensgebonden vluchten aan. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 8 kilometer ten zuiden van de stad Prevaza. Je staat dus binnen een kwartier in het centrum!

Parkeren en vervoer op Aktion Airport

Parkeren op Aktion Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Aktion Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Aktion Airport >>

Airlines en bestemmingen van Aktion Airport

Grote airlines als KLM, Smart Wings, Czech Airlines en airberlin vliegen naar en vanaf Aktion Airport. In de drukste toeristenmaanden kun je vanaf Aktion Airport naar meer dan 10 bestemmingen in Europa vliegen. Daardoor is Aktion Airport vooral populair onder toeristen in de zomer.
Alles over de airlines en bestemmingen van Aktion Airport >>

Voorzieningen op Aktion Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Aktion naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Aktion Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice