Vlieg voordelig van en naar Dubrovnik Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Dubrovnik Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Dubrovnik Airport in 't kort

Dubrovnik Airport is één van de grootste luchthavens van Kroatië. Het vliegveld heeft op dit moment één grote terminal en ligt op ongeveer 20 kilometer afstand van Dubrovnik. Je staat dus binnen een half uur in het centrum van Dubrovnik!

Parkeren en vervoer op Dubrovnik Airport

Parkeren op Dubrovnik Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Dubrovnik Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Dubrovnik Airport >>

Airlines en bestemmingen van Dubrovnik Airport

Grote airlines als KLM, Transavia, Easyjet en Croatia Airlines vliegen naar en vanaf Dubrovnik Airport. Dubrovnik Airport ligt in het puntje van Kroatië en is daarmee de perfecte luchthaven om de omgeving van Čilipi te ontdekken. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Dubrovnik Airport de derde drukste luchthaven van Kroatië. Vanaf de luchthaven vlieg je gemakkelijk naar meer dan 40 bestemmingen. Vanuit Nederland vlieg je vooral naar Dubrovnik Airport vanaf Amsterdam Schiphol Airport of vanuit Brussel in België.
Alles over de airlines en bestemmingen van Dubrovnik Airport >>

Voorzieningen op Dubrovnik Airport

Meer dan een miljoen mensen reizen jaarlijks via Dubrovnik naar bestemmingen in Kroatië en wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar voorzieningen ook diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Dubrovnik Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice