“Romantischer dan het oude Rome wordt het niet”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Rome

Vele wegen leiden naar... Rome! De hoofdstad van Italië staat bekend om haar historische centrum met het Colloseum en de Trevifontein. Maar naast historie is Rome een moderne en hippe stad. Niet voor niets wordt Rome in één adem genoemd met "La dolce farniente": stad van het heerlijk nietsdoen. Rome is dus de ideale vakantieplek.

Wat te doen in Rome?

Rome is één groot openluchtmuseum met ontzettend veel bezienswaardigheden. Pizza’s en pasta’s kun je nooit genoeg eten in Rome, en een overheerlijke koffie mag je ook niet overslaan tijdens je bezoek aan deze veelzijdige stad. Naar Rome kan je het gehele jaar door. Toch raden we je aan om te reizen in het voor-en naseizoen. In de zomermaanden is het vaak erg heet. Een van de must sees tijdens je verblijf is het Colloseum, ook wel het grootste amfitheater van Italië. Bijna alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand van elkaar, neem dus vooral makkelijke schoenen mee om op te lopen. Altijd al een wens willen doen? Gooi dan een muntje (over je linker schouder) in de Trevifontein. Weet je even niet meer wat je wilt doen in Rome? Rust dan lekker uit op de Spaanse (ja, echt) trappen. Er is genoeg te zien hier.
Meer to do's in Rome >>

Evenementen in Rome

Rome is een prachtige intieme stad. En er heerst nog meer sfeer tijdens een evenement! Zo is er bijvoorbeeld het Cineporto, ook wel de openluchtfilm genoemd. In het park bij het Olympisch Stadion hangen twee grote schermen waarop een film te zien is. Ben je een echte ijsliefhebber? In Rome kennen ze het Gelato Festival. Een tour langs zestien Italiaanse steden met ijs, heel veel ijsjes.
Bekijk alle evenementen in Rome >>

Praktische info

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 27˚C. In de wintermaanden ligt deze rond de 10˚C.
  • Tijdsverschil: Rome en Nederland liggen in dezelfde tijdszonde. Hierdoor is er geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de Euro.

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Rome. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Rome

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Rome? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Rome

Zoek je goedkope vliegtickets naar Rome in Italië? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Rome.