Je ticket naar een muntje werpen in de Trevifontein

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Rome

Rome, zeker wel één van de meest indrukwekkende historische steden in de wereld. Ga terug in de Romeinse tijd binnen in het eeuwenoude Colosseum, bezoek de mooie pleinen met fonteinen of relax op de Spanish Steps. Ook de lekkerste pizza vindt je in Rome! Heb jij besloten dat je het historische Rome gaat bezoeken? Dan helpen we je graag verder om de beste vliegtickets te vinden!

Praktische info

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 27˚C. In de wintermaanden ligt deze rond de 10˚C.
  • Tijdsverschil: Rome en Nederland liggen in dezelfde tijdszonde. Hierdoor is er geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de Euro.

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Rome. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Rome

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Rome? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Wat te doen in Rome?

Zoek je inspiratie voor in Rome? Lees dan verder wat te doen in Rome!

Anderen bekeken ook...

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice