Vlieg voordelig naar Rimini

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Rimini

Veel mensen kennen Rimini als een echte badplaats. Deze stad beschikt echter ook over een aantal historische bezienswaardigheden die zeker een bezoek waard zijn. Het oude centrum bestaat volledig uit een voetgangerszone, waardoor je hier heerlijk kunt wandelen. Maar natuurlijk is de plaats ook nog steeds uiterst geschikt voor een zon-, zee- en strandvakantie. Rimini staat bovendien bekend om haar vele discotheken en kroegen. Het is dus ook een zeer geschikte bestemming voor jongeren. De Baia Imperiale is zelfs de grootste discotheek van Europa! Hier moet je zeker een keer geweest zijn.

Bezienswaardigheden

Maar wat zijn er dan voor historische bezienswaardigheden in Rimini? De rijke historie heeft een aantal belangrijke monumenten achtergelaten. Deze bezienswaardigheden in Rimini zijn zeker een bezoekje waard:

Malatesta tempel
Dit is een kathedraal van het bisdom sinds 1809. De tempel wordt gekarakteriseerd door de Renaissance architectuur en is om de Gotische Kerk van St. Francis gebouwd.

Triomfboog van Augustus
Dit monument is de oudste Romeinse triomfboog die nog overeind staat en is één van de Rimini's officiële symbolen. Hij dient tevens als stadspoort.

Rimini Stadsmuseum
De Museo della Città Rimini is het oudste museum in de stad. Hier vind je vele indrukwekkende overblijfselen uit de Romeinse tijd en uit de Etruskische cultuur.

Praktische info

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 28˚C en in de wintermaanden 7˚C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Italiaans en in toeristische gebieden ook Duits en Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam naar Rimini. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Rimini leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Rimini

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Rimini? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Rimini

Zoek je goedkope vliegtickets naar Rimini in Italië? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Rimini.