Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Italië

Cuneo

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Cuneo

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Cuneo

In de provincie Cuneo in Italië liggen prachtige bergdalen. In deze bergdalen kun je schitterende wandelingen maken. Overigens kun je ook met de auto de hoge toppen van de bergen bereiken. Bezoek in het Valle Grana zeker de heiligdommen van San Magno. Leuke steden, naast Cuneo, om te bezoeken in de laagvlakte zijn Saluzzo en Fossano. Overige leuke bezienswaardigheden zijn: Villa Tornaforte, Villa Oldofredi Tadini, Museo ferroviario, Museo civico en Casa Museo Galimberti.

Culinair

Boek jouw vliegtickets naar Cuneo en maak kennis met de overheerlijke keuken van de streek Piëmont. Deze streek staat bekend om zijn wereldberoemde wijnen, de chocolade, de productie van hazelnoten, kazen, salami’s, hammen en truffels. Wanneer u culinair eens lekker verwend wil worden, ga dan zeker eens dineren in een traditioneel restaurant. Hier word je verwend met de lekkerste streekgerechten en overheerlijke, bijpassende wijnen. Natuurlijk vind je er in de overige eettentjes ook de bekende Italiaanse pasta’s, pizza’s en olijven.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: Mediterraan klimaat met warme zomers, gemiddeld 28°C, en milde winters. Wel valt er gedurende het jaar veel neerslag.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Italiaans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegtickets Cuneo boeken

Boek direct vliegtickets naar Cuneo in Italië. Vul Cuneo in als bestemming in het bovenstaande zoekvenster. Hierna wordt een lijst met beschikbare vliegtickets, van diverse luchtvaartmaatschappijen, getoond. Op basis van deze verschillende vliegtickets naar Cuneo, boek je het vliegticket dat het meest voor jou geschikt is qua prijs en vertrektijd.

Maar gebruik van de meest actuele aanbiedingen en boek vliegtickets naar Cuneo online.

Naar Cuneo vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl