Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Italië

Alghero

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Alghero in 't kort
Amsterdam-Alghero

Je ticket naar de rivièra van Sardinië

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Alghero

Alghero ligt aan de westkust van het Italiaanse eiland Sardinië. De stad is vooral in de zomermaanden een populaire badplaats; de gemiddelde temperatuur ligt er dan rond de 25°C! Naast lekker genieten van de zon kun je in Alghero ook genieten van toeristische attracties, historische bezienswaardigheden en de lokale cultuur. Maar wat mag je écht niet missen en wat moet je weten voor je vertrekt? Wij helpen je een handje!

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Alghero zijn zeker een bezoekje waard:

De stadsmuren
Maak een mooie wandeling over de oude Catalaanse stadsmuren en geniet van alle uitzichten op zee.

Kathedraal di Santa Maria
De Kathedraal di Santa Maria is een oude 15-eeuwse kathedraal en zeker de moeite waard om van binnen te bezichtigen. Beklim ook zeker de toren voor schitterende uitzichten over de stad.

San Francesco Klooster
Het San Francesco Klooster is een mooie oud klooster in het historische centrum van Alghero en kenmerkt zich door de Catalaans gothische bouwstijl.

Porto Ferro
Porto Ferro is een schitterend strand dichtbij de stad. Maak een duik in het heldere blauwe water en geniet van het schitterende uitzicht.

Maria Pia Beach
Ook Maria Pia Beach is een strand dichtbij de stad en staat vooral bekend om haar witte zandstrand met azuurblauwe zee.

Praktische info

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 27˚ C en in de wintermaanden ongeveer 11˚C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro (EUR).
  • Taal: de officiële taal is het Italiaans en in Alghero wordt ook Algherees gesproken. In toeristische gebieden kun je over het algemeen goed terecht met het Engels en het Duits.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam naar Alghero. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Alghero leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Alghero

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Alghero? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Naar Alghero vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl