Vlieg vanaf Amsterdam naar Rome

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Route Amsterdam - Rome

Rome ligt op ruim 1.300 kilometer vliegafstand van Amsterdam (Schiphol). De gemiddelde vliegtijd naar deze hoofdstad is ongeveer 2 uur. Je bent er dus zo!

Lees meer over:

Informatie over Rome

De hoofdstad van Italië is een enorme stad met bijna 3.000 jaar aan wereldwijd bekende kunst, cultuur en architectuur. In de straten van Rome kan je de evolutie van de Italiaanse kunst en cultuur goed zien, omdat het heden en verleden letterlijk naast elkaar ligt. Rome staat bekend als wandelstad, omdat je de geschiedenis en cultuur van de stad zo het beste meekrijgt. Bezoek tijdens een verblijf in Rome de meest iconische bezienswaardigheden, zoals het Vaticaan, de Trevifontein, het Sint-Pietersplein en het Colosseum.

Rome staat ook bekend om zijn bruisende cultuur, met tal van trendy winkeltjes, vele restaurants en barretjes die deelnemen aan de bruisende 'aperitivo'-scene, oftewel een drankje aanbieden vóór het eten. Daarnaast beschikt Rome over enkele prachtige tuinen, zoals de Villa Borghese en de Rozentuinen.

Veel gestelde vragen

  • Zijn er momenteel COVID-19-gerelateerde reisbeperkingen in Rome?
    Reisbeperkingen in Italië in verband met het coronavirus veranderen constant. Bekijk daarom onze reisadvies pagina over Italië voor de laatste updates.

  • Hoe lang duurt het om te vliegen van Amsterdam naar Rome?
    De gemiddelde vliegtijd van Amsterdam naar Rome is 2 uur en 10 minuten.

  • Hoeveel vliegvelden zijn er in Rome?
    Er zijn twee luchthavens in Rome, en dat zijn Fiumicino Airport (FCO) en Rome Ciampino Airport (CIA). Het eerstgenoemde airport is de grootste luchthaven van Rome.

Alternatieve vluchten

Ontdek meer geweldige bestemmingen!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice