Vlieg met Easyjet voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Easyjet in 't kort

De lowbudget maatschappij Easyjet is opgericht in 1995 en is gevestigd in Engeland. Inmiddels beschikt Easyjet over een vloot van 214 vliegtuigen die naar vele internationale luchthavens vliegt. Easyjet slaagt erin om haar prijzen zo laag te houden door vrijwel alle tickets online zonder reisagenten te verkopen en door passagiers te laten betalen voor extra services als ruimbagage en maaltijden aan boord.

Wist je dat je met Easyjet naar 134 verschillende bestemmingen vliegt? Verder is het handig dat je bij Easyjet meestal op grote luchthavens landt, in plaats van op kleine, provinciale luchthavens. Dit scheelt vaak reistijd naar je eindbestemming. Kun je niet wachten om met Easyjet te vliegen? Boek dan nu je vliegtickets en vlieg naar jouw favoriete stad!

Praktische informatie

Voordat je aan je reis met Easyjet begint, moet je zorgen voor een geldig legitimatiebewijs en eventueel een visum. Verder kunnen hoogzwangere vrouwen en huisdieren niet meevliegen en kun je medische apparatuur gratis meenemen aan boord. Mocht je speciale assistentie nodig hebben, neem dan ruim voor vertrek telefonisch contact op of vul het contactformulier in op de website van Easyjet.

Aanbiedingen

Vlieg met Easyjet en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Easyjet? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Easyjet >>

Vliegen met Easyjet

Wist je dat je bij Easyjet nooit extra hoeft te betalen om je stoel te reserveren? En ben je al bekend met het Easyjet Plus-programma? Hiermee kun je gebruik maken van het Speedy Boarding, waarmee je voorrang krijgt bij onder andere het inchecken en aan boord gaan. Verder mag je een extra stuk handbagage meenemen en kun je gebruik maken van een van de vele exclusieve Easyjet Plus aanbiedingen en kortingen. Bekijk snel welke voordelen Easyjet je nog meer kan bieden.
Meer voordelen van Easyjet >>

Inchecken

Als je vliegt met Easyjet kan inchecken snel en gemakkelijk online of via de mobiele app, tot 2 uur voor vertrek. Meer weten over het inchecken? Lees er hier meer over.
Alles over inchecken bij Easyjet >>

Bagage

Voor ruimbagage moet je apart betalen bij Easyjet. Wil je een koffer meenemen die zwaarder is dan 20 kilo, dan is dit tegen extra betaling ook mogelijk. Verder mag je een stuk handbagage meenemen dat maximaal 56 x 25 x 45 cm (l x b x h) groot mag zijn.
Alles over de bagageregels van Easyjet >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegen met Easyjet

Het bedrijf Easyjet is in 2005 opgericht en is een Britse low-budget luchtvaartmaatschappij. De thuishaven van Easyjet is Londen Luton. Bij easyjet worden de prijzen laag gehouden door kosten te besparen. Dit doen zij onder andere doordat passagiers zelf betalen voor hun eten en drinken in het vliegtuig. Easyjet heeft maar 1 klasse in het vliegtuig.