Je ticket naar de Turkse toren van Pisa

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Elazığ

Elazığ is een stad met een lange interessante geschiedenis. Er zijn veel sporen achtergelaten van honderden jaren geleden die allemaal terug te vinden zijn in musea of monumenten. Overigens bevind zich hier ook het grootste kunstmatige meer van Turkije, het Kebanmeer

Een indrukwekkende bezienswaardigheid van Elazığ is het Byzantijnse fort dat een paar kilometer ten noorden van de stad staat. Bij CheapTickets.nl vind je het hele jaar door de voordeligste vliegtickets naar Elazığ. Vergelijk luchtvaartmaatschappijen zoals Turkish Airlines, Atlasglobal en Pegasus Airlines voor vluchten naar Elazığ.

Coronavirus reisadvies Elazığ

Wanneer kun je weer naar Elazığ reizen? En wat is er open op locatie? Bekijk ons reisadvies voor Turkije met een overzicht van Covid-19 restricties. Of bekijk het reisadvies per land.

Praktische info

 • Temperatuur: In de zomer is de gemiddelde temperatuur ongeveer 26˚C en in de winter ongeveer 0˚C.
 • Tijdsverschil: In de winter is dit 2 uur en in de zomer 1 uur (Ze hebben hier geen winter en zomertijd)
 • Munteenheid: Turkse Lira
 • Taal: Turks
 • Benodigde reisdocumenten: Voor een reis naar Turkije heb je een paspoort of identiteitskaart nodig. Daarnaast heb je ook een visum nodig, die je zelf online vooraf kunt kopen.
 • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

To do's in Elazığ

 • Harput kasteel
  Dit kasteel gelegen in Elazığ is gemaakt van ruwe en afgesneden stenen die het metselwerk van de Citadel zo fantastisch maakt. Het uitzicht over Elazığ vanaf het kasteel is heel indrukwekkend en dus ook zeker de moeite waard.

 • Ulu moskee
  Dit is een 11e eeuwse moskee die in de stad staat. Deze moskee wordt veel vergeleken met de toren van Pisa. Dit omdat de minaret van deze moskee zelfs 1,3 graden schever staat dan de toren van Pisa zelf. Dit wordt mogelijk veroorzaakt door aardverschuivingen en aardbevingen.

 • Het Kebanmeer
  De Keban dam werd in 1974 gebouwd op de rivier de Eufraat. Het is de derde grootste waterkrachtcentrale van Turkije en is een indrukwekkend uitzicht met al het groen eromheen.

Vliegticket Elazığ

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Elazığ? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice