Vlieg voordelig naar Stuttgart

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Stuttgart

Stuttgart ligt in het zuidwesten van Duitsland, in de deelstaat Baden-Württemberg. De stad neemt nationaal een belangrijke culturele plaats in en er is op dit gebied dan ook genoeg te doen.

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Stuttgart zijn zeker een bezoekje waard:

Staatsgalerie
Eén van de belangrijkste culturele gebouwen in Stuttgart is de Staatsgalerie, waar je één van de mooiste kunstcollecties in Duitsland kunt zien.

Carl Zeiss Planetarium
Als je van astronomie houdt, is dit zeker een aanrader! Hier vindt je een Zeiss-projector en leer je van alles over ons zonnestelsel.

Wilhelmina Zoo
Hier leven meer dan tienduizend dieren! De dierentuin bestaat uit een modern en een oud gedeelte, dat in victoriaanse stijl is gebouwd. Ook zijn er botanische tuinen en een bijzonder groot aquarium met een grote krokodillenhal.

Musea
Hoog in aanzien staat het Linden Museum. Hier worden tentoonstellingen gepresenteerd over onder andere de Oosterse, Afrikaanse en Amerikaanse cultuur. Ook het Landesmuseum Württemberg, in het Oude Paleis, is een aanrader. Hier vind je een collectie middeleeuwse muziekinstrumenten, klokken, kostuums en nog veel meer!

Wat je verder nog kunt bezoeken? Een kleine greep uit het grote aanbod: het Mercedes-Benz Museum, het Nieuwe Slotpaleis, de Televisietoren en het Staatstheater. Shoppen kun je het beste op het marktplein en de Köningstrasse, waar zowel warenhuizen als boetieks te vinden zijn.

Praktische info

  • Temperatuur: in de zomer ligt de temperatuur tussen de 18 en 20°C en in de winter tussen de 1 en -3°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: je kunt overal in Duitsland met de euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Duits.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Eindhoven naar Stuttgart. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Stuttgart leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Stuttgart

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Stuttgart? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Stuttgart

Zoek je goedkope vliegtickets naar Stuttgart in Duitsland? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Stuttgart.