Vlieg voordelig naar Hamburg

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Hamburg

Hamburg (de Vrije en Hanzestad) ligt in het noorden van Duitsland en vormt een eigen deelstaat. Het ligt aan de rivier de Elbe en is de belangrijkste nationale havenstad. De haven vormt het hart van Hamburg. Daarnaast groeide Hamburg de afgelopen tientallen jaren uit het Duitse pers- en mediacentrum. Wat mag je écht niet missen en wat moet je weten voor je vertrekt? Wij helpen je een handje!

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Hamburg zijn zeker een bezoekje waard:

Kerken
Net als in andere Duitse steden zijn in Hamburg veel historische gebouwen verwoest in de Tweede Wereldoorlog. Maar enkele hiervan zijn bewaard gebleven. Zo zijn verschillende kerken zeker een bezoekje waard, zoals de St. Petri Kerk, de oudste kerk van Hamburg. Of de St. Michaelis, het belangrijkste symbool van de stad.

Het Rathaus
Het Rathaus wordt gezien als één van de mooiste gebouwen van Hamburg. Het gebouw heeft maar liefst 647 kamers en is gebouwd tussen 1886 en 1897. Het is een erg mooi en indrukwekkend gebouw en is niet te missen wanneer je door de straten van Hamburg loopt.

De bruggen van Hamburg
Hamburg is een waterrijke stad. Bijzonder is dat niet alleen de rivier de Elbe door de stad loopt, maar dat er ook een compleet meer in de stad ligt. Door het netwerk van water in de stad heeft het maar liefst 2300 bruggen! Niet voor niets dat het ook wel het ‘Venetië van het Noorden’ wordt genoemd.

Shoppen
Shoppen in Hamburg doe je in het centrum. Je vindt er de bekende winkel- en warenhuizen, maar ook de meer exclusieve boetieks. Zo kun je onder andere in de Alsterarkaden, Neuer Wall en rondom Gänsemarkt leuk shoppen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: De gemiddelde temperatuur in de zomermaanden is 19°C en in de wintermaanden gemiddeld 0°C.
  • Tijdsverschil: Er is geen tijdsverschil met Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Duits.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Hamburg. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Hamburg leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Hamburg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Hamburg? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Hamburg

Zoek je goedkope vliegtickets naar Hamburg in Duitsland? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Hamburg.