Vlieg voordelig naar Dresden

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Dresden

Dresden ligt in het oosten van Duitsland en heeft aan haar bewogen geschiedenis interessante musea en historische gebouwen overgehouden. De stad ligt daarnaast in een prachtige omgeving met bossen, beekjes en meren. Wil je een leuke stedentrip combineren met prachtige natuur? Ontdek het in Dresden!

Coronavirus reisadvies Dresden

Wist je dat de huidige reisadvies voor Dresden positief is? Bekijk het actuele reisadvies voor Duitsland met een overzicht van alle Covid-19 restricties.

Historische stad Dresden

Dresden heeft een rijke historie die je overal in de stad terug ziet. De twee bekendste en opvallendste kerken in Dresden zijn de barokke Frauenkirche en de katholieke Hofkirche die beide boven de stad uitsteken. Loop door de gezellige straten met leuke winkels en bezoek een van de vele restaurants.

Natuur

De stad Dresden is omringd door groen heuvellandschap waar je mooie wandel- en fietsroutes kan volgen. Daarnaast stroomt de rivier de Elbe door dit gebied heen. Op slechts 25 minuten reizen van de stad ligt het nationaal park Sächsische Schweiz. Hier kun je genieten van prachtige vergezichten.

Dresden en omgeving

Niet alleen de stad Dresden is een fantastische bestemming, maar ook de omgeving is zeer de moeite waard. Breng een bezoek aan een van de mooie kastelen of proef de heerlijke lokale wijnen bij de bekende wijngaarden. Wil je weten wat je echt niet mag missen? Check onze beste tips voor Dresden en de omgeving!

Anderen bekeken ook...

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice