“Lissabon: een eigenzinnige stad op zeven heuvels”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Lissabon

Lissabon is de hoofdstad van Portugal en ligt aan de Taag, vlakbij de Atlantische Oceaan. In deze historische stad vind je tal van bezienswaardigheden die een goed beeld geven van de kunst en cultuur van Portugal. Verder heeft Lissabon een bruisend nachtleven en zijn er veel gezellige restaurants en barretjes. Samen met het heerlijke klimaat zorgt dit ervoor dat de stad een zeer populaire stedentripbestemming is. Ontdek het!

Wat te doen in Lissabon?

Lissabon heeft voor iedereen wat wils. Met zijn talrijke musea, kerken, parken, winkels en uitgaansgelegenheden leeft de stad 24/7. Geniet bijvoorbeeld van het prachtige uitzicht vanaf het São Jorge kasteel, het bekendste en meest hoog gelegen kasteel van Lissabon. Of bezoek het 16e eeuwse Jerónimos klooster, waar je veel terugvindt over de Portugese ontdekkingsreizen. Ook het Oceanarium van Lissabon, het op één na grootste aquarium ter wereld, is zeker een bezoekje waard!
Meer to do's in Lissabon >>

Evenementen in Lissabon

Het hele jaar door zijn er verschillende evenementen en festivals in Lissabon. Zo vieren de Portugezen in februari Carnaval. Wist je dat dit feest ook is ontstaan in Portugal? Pas later werd het overgenomen door landen als Brazilië. Mocht je meer van muziekfestivals houden, dan zijn er in de lente en in de zomer genoeg evenementen om uit te kiezen.
Bekijk alle evenementen in Lissabon >>

Praktische info

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 23˚C. In de wintermaanden ligt deze rond de 12˚C. Hoewel het niet snel zal vriezen in Lissabon, regent het wel meer in de winter.
  • Tijdsverschil: in Lissabon is het 1 uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Euro (EUR).

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Lissabon. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Lissabon leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Lissabon

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Lissabon? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Lissabon

Zoek je goedkope vliegtickets naar Lissabon in Portugal? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Lissabon.