Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vanaf Eindhoven naar

Lissabon

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Lissabon in 't kort
Amsterdam-Lissabon
Eindhoven-Lissabon
Wat te doen?
Praktische info
Fly-Drive
Evenementen kalender

Vlieg vanaf Eindhoven naar Lissabon

Eindhoven-Lissabon

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Eindhoven - Lissabon

Woon je in de buurt van Eindhoven? Dan is Eindhoven Airport de perfecte luchthaven om naar Lissabon te vertrekken. Vanaf Eindhoven vlieg je naar meer dan 75 bestemmingen.

Vliegtickets Eindhoven - Lissabon (EIN-LIS)

Je vliegt vanaf Eindhoven naar Lissabon. Slim! Vanaf Eindhoven Airport vlieg je vaak net even iets voordeliger dan vanaf Schiphol. Bovendien hoef je op Eindhoven niet zover van tevoren in te checken in vergelijking met andere vertrekluchthavens en kan het in de vakantieperiodes een stuk rustiger zijn. Daarnaast kun je je auto voordelig op het parkeerterrein van Eindhoven Airport parkeren. Nog meer tijd besparen? Check dan vast in via internet. Scheelt je weer een hoop stress op de luchthaven zelf.

Luchthaven Lissabon

Lissabon kent één luchthaven: Lisboa Airport. Deze is opgericht in 1942 en is de belangrijkste internationale luchthaven van Portugal. Het is één van de weinige Europese luchthavens die helemaal omgeven is door een stad, in dit geval dus Lissabon. Verder is Lisbon Portela Airport een populaire Europese hub, oftewel een luchthaven waar je overstapt op andere vluchten.

Airlines

Vanaf Eindhoven kun je onder andere vliegen met Wizz Air, Transavia, Ryanair, Easyjet, TUI en Vueling. Deze airlines vliegen vanaf Eindhoven naar zowel zonbestemmingen als fijne steden voor een citytrip. Lissabon is dus goed bereikbaar vanaf Eindhoven.

Wanneer moet ik vliegen?

Vanaf Eindhoven vertrekken er elke dag vluchten naar Lissabon. Het tijdsverschil met Portugal is slechts 1 uur. Wil je dus geen minuut van Lissabon missen? Vlieg dan ’s ochtends, zodat je na een Portugees ontbijtje meteen de stad in kunt duiken. Liever een vakantiedag minder opnemen of andere verplichtingen? Kies dan voor een avondvlucht. Kun je je daarna meteen in het bruisende nachtleven storten!

Naar Lissabon vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl