“Proef port in het prachtig gelegen Porto”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Porto

Porto is de onbetwiste hoofdstad van Noord-Portugal. De stad is gebouwd op meerdere heuvels en daardoor zijn er vele mooie uitzichten. Als je een wandeling maakt door de smalle straatjes en langs de Middeleeuwse huizen waan je in vroegere tijden. Maar wat mag je écht niet missen en wat moet je weten voor je vertrekt? Wij helpen je een handje!

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Porto zijn zeker een bezoekje waard:

Ponte Dom Luísa
De Ponte Dom Luísa is een brug over de rivier de Douro. Deze is in de negentiende eeuw gebouwd door één van de leerlingen van Gustav Eiffel, beroemd om de Eiffeltoren.

Vila Nova de Gaia
In de wijk Vila Nova de Gaia zijn vele beroemde wijnhuizen gevestigd. Je kunt hier een rondleiding krijgen en de wijn natuurlijk ook proeven.

Het paleis da Boisa
In het Paleis da Boisa kun je naast het prachtige gebouw portretten van de laatste koningen van Portugal bekijken.

Boottocht over de Douro
Bekijk de stad vanaf het water! Dit kun je doen door een boottocht te maken over de rivier de Duoro. Vanuit de boot heb je een fantastisch uitzicht over de stad.

Ribiera en Barredo
Bezoek de historische en gezellige wijken Ribiera en Barredo. Alleen al rondlopen door deze prachtige wijken is al een bezienswaardigheid. Ook vind je hier de typisch Portugese restaurants en leuke winkels.

Douro vallei
Benieuwd waar die heerlijke Portugese wijn en Port vandaan komen? Breng dan een bezoekje aan de Douro vallei en proef het zelf!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde tempratuur ongeveer 24˚C en de wintermaanden ongeveer 19˚C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Portugees en Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Eindhoven naar Porto. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Porto leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Porto

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Porto? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Porto

Zoek je goedkope vliegtickets naar Porto in Portugal? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Porto.