Vlieg voordelig naar Graciosa Island

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Graciosa Island

Graciosa Island is een eiland van ongeveer 61 m² en behoort tot de Azoren, een eilandengroep in de Atlantische Oceaan.

Relaxen

Wilt u even helemaal ontspannen, bezoek dan één van de geneeskrachtige baden. In het Termas do Carapacho in het stadje Carapacho kunt u behandelingen krijgen met dit heilzaam water. Natuurlijk kunt u ook lekker relaxen op de stranden. Of juist actief bezig zijn. Duiken is vanwege het heldere water, de rotsen en de kleurrijke vissen een geweldig mooie ervaring.

Bezienswaardigheden

Graciosa Island heeft een aantal plaatsjes, waaronder het pittoreske Santa Cruz met zijn mooie kerkjes en kapelletjes. Ook vindt u hier een etnologisch museum dat gericht is op de cultuur van de wijn en de walvisindustrie.

Een andere leuke attractie op Graciosa Island is de Furna do Enxofre. Deze ondergrondse grot heeft een tunnel die helemaal naar beneden gaat. Aan het einde is een prachtig meer te vinden.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 25°C en in de winter rond de 15°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Euro.
  • Taal: de officiële taal is het Portugees. Er wordt over het algemeen ook goed Engels gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Graciosa Island

Graciosa Island is een heerlijk eiland waar u lekker kunt relaxen en genieten van de mooie bezienswaardigheden. Wilt u er ook even helemaal tussenuit? Vlieg dan met CheapTickets.nl naar dit fantastische eiland in de Atlantische Oceaan.

CheapTickets.nl is een online prijsvergelijker van vluchten over de hele wereld. U kunt heel gemakkelijk gebruik maken van de voordelige tarieven door online uw vliegticket te boeken.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Graciosa Island

Zoek je goedkope vliegtickets naar Graciosa Island in Portugal? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Graciosa Island.