Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Portugal

Graciosa Island

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Graciosa Island

Graciosa Island

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Graciosa Island

Graciosa Island is een eiland van ongeveer 61 m² en behoort tot de Azoren, een eilandengroep in de Atlantische Oceaan.

Relaxen

Wil je even helemaal ontspannen, bezoek dan één van de geneeskrachtige baden. In het Termas do Carapacho in het stadje Carapacho kun je behandelingen krijgen met dit heilzaam water. Natuurlijk kun je ook lekker relaxen op de stranden. Of juist actief bezig zijn. Duiken is vanwege het heldere water, de rotsen en de kleurrijke vissen een geweldig mooie ervaring.

Bezienswaardigheden

Graciosa Island heeft een aantal plaatsjes, waaronder het pittoreske Santa Cruz met zijn mooie kerkjes en kapelletjes. Ook vind je hier een etnologisch museum dat gericht is op de cultuur van de wijn en de walvisindustrie.

Een andere leuke attractie op Graciosa Island is de Furna do Enxofre. Deze ondergrondse grot heeft een tunnel die helemaal naar beneden gaat. Aan het einde is een prachtig meer te vinden.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 25°C en in de winter rond de 15°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Euro.
  • Taal: de officiële taal is het Portugees. Er wordt over het algemeen ook goed Engels gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Graciosa Island

Graciosa Island is een heerlijk eiland waar je lekker kunt relaxen en genieten van de mooie bezienswaardigheden. Wil je er ook even helemaal tussenuit? Vlieg dan met CheapTickets.nl naar dit fantastische eiland in de Atlantische Oceaan.

CheapTickets.nl is een online prijsvergelijker van vluchten over de hele wereld. Je kunt heel gemakkelijk gebruik maken van de voordelige tarieven door online jouw vliegticket te boeken.

Altijd op de hoogte zijn én € 10 korting op vliegtickets ontvangen?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Naar Graciosa Island vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl