Vlieg voordelig naar Ponta Delgada

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Ponta Delgada

Ponta Delgada ligt op São Miguel, een eiland van de autonome eilandengroep de Azoren. Ponta Delgada heeft een aantal bezienswaardigheden maar is bovenal een populaire bestemming voor een zon, zee en strandvakantie.

Strand

Het eiland São Miguel heeft een heerlijk klimaat. In de zomer is de gemiddelde temperatuur 26°C en in de winter 16°C. Ponta Delgada ligt aan de zuidkust van het eiland en heeft een aantal mooie zandstranden waar je uitstekend kunt zonnen. Er zijn ook talloze mogelijkheden om te watersporten. Windsurfen, waterskiën en boottochten zijn populaire activiteiten.

Te zien

Het loont zeker de moeite een wandeling te maken door het centrum van de stad. Ponta Delgada is namelijk een gezellig stadje met restaurantjes, cafés, terrassen en een boulevard. Er zijn ook een aantal historische bezienswaardigheden waaronder de São Sebastião kerk, het mooie 16e-eeuwse Forte de São Brás en de haven.

Bezoek ook de vele kleine winkels in het centrum voor leuke souvenirs. Of ga shoppen in de moderne winkelcentra. Vanwege de winkels met bekende merkkleding is Parque Atlantico één van de populairste shopplaatsen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 26°C en in de winter
  • 16°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Euro.
  • Taal: de officiële taal is het Portugees.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Ponta Delgada

Op CheapTickets.nl kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week de goedkoopste vluchten naar Ponta Delgada online boeken. Je kunt altijd zo voordelig mogelijk naar jouw favoriete bestemming vliegen, omdat je direct van de meest recente aanbiedingen profiteert. Op de site zijn ook de laagste tarieven voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties te vinden.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Ponta Delgada

Zoek je goedkope vliegtickets naar Ponta Delgada in Portugal? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Ponta Delgada.