Vlieg voordelig naar Horta

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Horta

Horta is een kustplaats en de hoofdstad van het Portugese eiland Faial. Natuurliefhebbers en watersportfanaten zijn hier zeker op hun plaats, want op dit gebied is er van alles te doen.

Flora en fauna

Op het eiland heerst een aantrekkelijk klimaat met gemiddelde temperaturen tussen de 16°C en 25°C. Het eiland is dan ook een ideale bestemming om zowel te ontspannen als er actief op uit te gaan. Naast zonnebaden zijn duiken en snorkelen populaire watersporten. Ook de dolfijn- en walvisexcursies trekken altijd veel bezoekers.

Of trek erop uit in de schitterende natuur met kraters, bergen, bossen en watervallen. Het eiland heeft bijzondere flora en fauna met een aantal planten- en diersoorten die alleen op de Azoren voorkomen.

Cultuur

In het centrum van Horta ligt het interessante Horta Museum. Hier wordt de geschiedenis van het eiland uit de doeken gedaan. Ook is hier een unieke collectie met werken van lokale kunstenaars te bewonderen. Een mooie verzameling schilderijen over de walvisvaart is te vinden in het Scrimshaw Museum.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 16°C en 25°C.
  • Tijdsverschil: het is er het hele jaar door twee uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de euro.
  • Taal: de officiële taal is het Portugees. In de grotere, toeristische steden wordt over het algemeen goed Engels gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Horta

Met CheapTickets.nl kunt u al vele jaren zo voordelig mogelijk naar uw favoriete bestemming vliegen. Kijk op de site voor de goedkoopste vluchten naar Horta en boek uw vliegticket direct online. U kunt uw vlucht bovendien uitbreiden met een hotel of huurauto tegen de scherpste tarieven. Ook compleet verzorgde vakanties behoren tot het meest voordelige aanbod van CheapTickets.nl.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Horta

Zoek je goedkope vliegtickets naar Horta in Portugal? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Horta.