Vlieg voordelig naar Terceira Island

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Terceira Island

Terceira Island behoort tot de Azoren, een eilandengroep in de Atlantische Oceaan. Het eiland is een leuke vakantiebestemming voor zon-, zee- en strandliefhebbers. De temperatuur is heel aangenaam en ligt gemiddeld tussen de 15°C en 26°C. Bovendien is een strandvakantie heel goed te combineren met cultuur en outdooractiviteiten.

Bezienswaardigheden

Terceira Island heeft talrijke toeristische bezienswaardigheden. Veel attracties hebben te maken met de geschiedenis en cultuur van het eiland. Er zijn kerken, paleizen en musea die zeker in de smaak zullen vallen. In de zomermaanden zijn er veel festivals, waaronder de Tourada a Corda oftewel: de stierenrennen.

Daarnaast zijn er nog vele andere leuke trekpleisters op Terceira Island. Naast leuke dorpjes met terrassen, winkeltjes en restaurants kunt u bijvoorbeeld de grotten van Algar do Carvao en verschillende warmwaterbronnen bezoeken.

Natuur en outdooractiviteiten

Ook van het mooie groene landschap van Terceira Island zult u beslist genieten. De mooie bergen en stranden nodigen zeker uit voor een wandeling. Ook golfen, vissen en zeilen zijn populaire activiteiten op het eiland. Bovendien leent de zee zich ook voor andere watersporten zoals snorkelen, duiken en windsurfen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 15°C en 26°C.
  • Tijdsverschil: tijdens onze zomertijd is het er één uur vroeger, tijdens onze wintertijd twee uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Euro.
  • Taal: de officiële taal is het Portugees. In toeristische gebieden kunt u over het algemeen goed terecht met Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Terceira Island

Op CheapTickets.nl boekt u eenvoudig een vliegticket en vliegt u altijd zo goedkoop mogelijk naar talloze populaire steden. Op de website is al een selectie van de beste vluchten gemaakt, zodat u altijd profiteert van de laagste tarieven.

Voor hulp bij het vinden van het goedkoopste vliegticket naar Terceira Island kunt u ook terecht bij de experts van CheapTickets.nl. En ook voor andere vragen over compleet verzorgde reizen, hotels of huurauto’s kunt u persoonlijk contact opnemen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Terceira Island

Zoek je goedkope vliegtickets naar Terceira Island in Portugal? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Terceira Island.