“Kom van het strand en ontdek Faro”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Faro

Faro is sinds 1756 de hoofdstad van de Algarve, gelegen ten zuiden van Portugal. De stad heette eerst Ossonoba en de inwoners waren voornamelijk vissers en zoutboeren. Faro is nu uitgegroeid tot een populaire vakantiebestemming. Wie een bezoekje brengt aan deze bestemming bevindt zich in een veelzijdige stad met een rijke historie en diverse fijne stranden. Voel het zachte zand tussen je tenen en zwem in het helderblauwe water. Faro is ook een populaire studentenstad. De stad leeft daarom juist op wanneer de zon onder gaat. Wanneer ga jij?

Wat te doen in Faro?

Faro is niet alleen een historische stad, maar ook een levendige bestemming met veel activiteiten om je dag mee te vullen. Begin je dag met een wandeling door het oude centrum van Faro en maak kennis met de kleurrijke Portugese cultuur. Of breng je dag door op het strand van Faro en geniet van het zachte Middellandse zee klimaat. Bezoek ’s avonds de vele gezellige cafe’s die Faro rijk is.
Meer to do's in Faro >>

Evenementen in Faro

Portugezen pakken elk gelegenheid aan om te feesten. Het hele jaar door worden verschillende evenementen gehouden in de Algarve. De festiviteiten in Faro draaien om heiligen, bier, sardientjes en nóg meer goede redenen om te feesten. Proef verschillende specialiteiten tijdens het Feira de Santa Iria. Of drink het lekkerste bier tijdens het 10-daagse bierfestival Festival da Cerveja. Met de vele bezienswaardigheden en activiteiten raak je nooit uitgekeken in Faro.
Bekijk alle evenementen in Faro >>

Praktische info

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 26˚C. In de wintermaanden ligt deze rond de 16˚C graden.
  • Tijdsverschil: in Faro is het 1 uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Euro (EUR).

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Faro. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Faro leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Faro

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Faro? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Faro

Zoek je goedkope vliegtickets naar Faro in Portugal? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Faro.