Vlieg voordelig naar Madeira

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Madeira

Madeira is een prachtig Portugees eiland in de Atlantische Oceaan. Madeira staat bekend om het aangename klimaat en het natuurschoon en wordt ook wel het ‘bloemeneiland’ genoemd. Je vindt er dan ook superveel kleurrijke hortensia's, maar ook exotische bloemen die we in Nederland niet hebben. Prachtig!

Bezienswaardigheden

Madeira is een prachtig eiland voor de natuurliefhebber. Je vindt er tropische tuinen, groene bergen, diepe valleien, bijzondere bloemen en wordt omringd door een mooie blauwe zee, waarin dolfijnen zwemmen! Deze bezienswaardigheden zijn zeker de moeite waard:

Funchal
In de hoofdstad van Madeira hangt een heerlijke gemoedelijke en ontspannen sfeer. Bezoek prachtige musea, monumenten en tuinen. Je kunt ook lekker wandelen door de haven van Funchal. Kom even tot rust in een van de vele café’s in de haven en probeer eens een traditionele koffie genaamd ‘chinesa’.

Tropische tuinen
De tropische tuinen in Funchal zijn echt een bezoekje waard. Het is een immens groot park met heel veel bloemen. Ook zijn er leuke thema's, zoals een prachtige oosterse tuin. Het is ook minder toeristische dan de nabijgelegen Botanische Tuinen, dus je kunt lekker op je gemak alles bekijken.

Pico do Ariero
Het is niet de hoogste berg van Madeira, maar wel de best bereikbare. Je kunt wandelen naar de top van dit 1818 meter hoge gevaarte of met de bus omhoog en bijvoorbeeld 10 kilometer wandelen door de levada naar Pico Ruivo. Dit is een prachtige route.

Cabo Girao
Ben jij niet bang uitgevallen? Ga dan op het glazen uitkijkplatfom bij Cabo Girao staan. Je kijkt 580 meter naar beneden. En dat is spannend!

Praktische informatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 30 °C en in de winter gemiddeld 20 °C.
  • Tijdsverschil: in Madeira is het 1 uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: de officiële taal is het Portugees. Je kunt er ook terecht met Duits, Frans en Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam naar Madeira. En dat kan al in 4 uurtjes!

Vliegtickets Madeira

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Madeira? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Madeira

Zoek je goedkope vliegtickets naar Madeira in Portugal? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Madeira.