Vlieg voordelig naar Funchal

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Funchal

In het zonnige zuiden van het Portugese eiland Madeira ligt de stad Funchal. Het is een veelzijdige stad met luxueuze hotels, winkelstraten, restaurants, bars, musea en prachtige tuinen vol bloemen. Het is een uitstekende uitvalsbasis om leuke activiteiten te ondernemen.

Aanraders

Wanneer je in Funchal bent, kun je een wandeling maken op de promenade langs de Marina (de haven). Langs de promenade staan prachtige gebouwen en het fort van Sao Tiago. Er zijn verder veel musea zoals het museum van Columbus, het wijnmuseum en het kunstmuseum ‘Arte Sacra’.

De Telefrico is een moderne kabelbaan die 500 meter boven de grond hangt. Tijdens de tocht heeft u een schitterend uitzicht over het gebied. Een echte aanrader.

Spannende tocht

Een echte traditie is een afdaling met de zogeheten ‘tobbogan’. Dit zijn rieten korven op houten glijders, die door twee Madeirese mannen met traditionele kledij bestuurd worden. De afdaling begint onderaan de trappen van het kerkje van Monte. Het is iets wat je zeker eens meegemaakt moet hebben!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 23˚C en in de wintermaanden ongeveer 19˚C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Portugees, maar in de toeristische gebieden ook Engels of Duits.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Funchal

Wil je goedkope vliegtickets boeken voor een reis naar Portugal? Dan zit je bij CheapTickets.nl zeker goed. Wij zorgen ervoor dat je voordelig kunt vliegen. Wij bieden een handig overzicht met de beschikbare vluchten naar de door jou gekozen bestemming.

CheapTickets.nl beschikt voortdurend over de beste tarieven van reguliere en lowcost vliegmaatschappijen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Funchal

Zoek je goedkope vliegtickets naar Funchal in Portugal? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Funchal.