Het gevoel van... spontaan weggaan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

De populairste last minutes: onze tips

Toch op het laatste moment nog even een stedentripje? Of ben je twee weken vrij en wil je de zon opzoeken? Last minutes kunnen goedkoper uitvallen. Dus check het gewoon, ook als je denkt dat je te laat bent!

Populairste last minutes binnen Europa

Ga je last minute naar Barcelona, Madrid of Málaga? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede deal altijd en overal. Benieuwd naar de populairste last minutes binnen Europa? Wij helpen je vast een handje.
Bekijk alle last minutes binnen Europa >>

# 1 Barcelona

Barcelona is de stad van de cultuur. Bezoek Park Güell, de Sagrada Familia of het Dalí Museum. Struin over de Ramblas om de vele artiesten te bewonderen. Én sla het nachtleven van Barcelona niet over. Bruisende cafés, lekker eten plus goeie Sangria! Wanneer boek jij je last minute naar Barca?

Boek tickets naar Barcelona

# 2 Londen

Londen is hip! Geniet van een typisch Engels ontbijt in The City en struin door de vele leuke wijken. Camden Town en Notting Hill zijn echte aanraders. Ben je er op zondagochtend? Ga dan naar Hyde Park en kijk je ogen uit bij Speaker's Corner. Londen snel verkennen? Laat je dan rondrijden in de rode dubbeldekkers!

Boek tickets naar Londen

# 3 Kopenhagen

Bezoek aan het hogere noorden. Je krijgt zeker geen spijt van je last minute naar Kopenhagen, met z'n kleurrijke huizen en nuchtere mensen. Bezoek Nyhavn en de Tivoli tuinen. Heb jij je last minute tripje het liefst zo goedkoop mogelijk? Bezoek het David Collection Museum, toegang is gratis.

Boek tickets naar Kopenhagen

# 1 Bangkok

Een last minute naar Bangkok is ideaal als startpunt voor de rest van je vakantie in Thailand. De Thai lachen je vriendelijk toe. Bezoek het paleis, neem een boottocht over de Chao Praya rivier óf maak een fietstocht door de stad. Je ontdekt de kleine buurtjes en ziet veel van de stad. Heel anders dan vanuit een Tuk Tuk!

Boek tickets naar Bangkok

# 2 Curaçao

Hoe fijn is het vooruitzicht, dat je met een last minute al binnen een paar weken op het strand van Curaçao kunt liggen? Doe gek en test alle stranden van Curaçao. De één is nog mooier dan de ander. Of maak een boottochtje naar Klein Curaçao waar je kunt snorkelen, zwemmen en schildpadden kunt zien.

Boek tickets naar Curaçao

# 3 Dubai

Dubai is één van de snelst groeiende steden. Er wordt hier big money verdiend en gespendeerd. Bezoek de Burj Kalifa en de Dubai Mall. Ga voor een (dure, maar speciale) lunch naar het Burj Al Arab. Of ontdek de woestijn op jouw manier. Je kunt er met een jeep doorheen gaan en zelfs een nachtje slapen!

Boek tickets naar Dubai

De kleine lettertjes

  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel.

Alle last-minutes

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice