Het gevoel van... even lekker weg

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

De populairste stedentrips: onze tips

Een weekendje ertussenuit en heerlijk sfeer proeven in een mooie stad? Beleef dat échte vakantiegevoel en houd toch wat geld en vrije dagen over voor die ene verre reis die nog op de planning staat. Dáárom boek je een stedentrip.

Populaire stedentrips binnen Europa

Ga je naar Barcelona, Rome of misschien toch Londen? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede deal altijd en overal. Met een stedentrip binnen Europa heb je weinig reistijd en snel vakantiegevoel! Benieuwd naar de populairste stedentrips binnen Europa?
Bekijk alle stedentrips binnen Europa >>

Populaire stedentrips buiten Europa

Toch iets verder weg? Ook buiten Europa zijn er veel bijzondere steden te ontdekken. Combineer je stedentrip met een rondreis door het betreffende land en je slaat twee vliegen in één klap. Of maak een lange overstap op weg naar een andere bestemming. Zo kun je in korte tijd een andere cultuur proeven.
Bekijk alle stedentrips buiten Europa >>

Bijzondere stedentrips

Je wilt op stedentrip, maar wel naar een andere bestemming dan waar de hele straat al heengaat. Wij maakten een overzicht met onze favoriete 'onontdekte' steden. Deze bestemmingen zijn zeer geschikt voor een stedentrip en zullen je verrassen. Zo kom je nog eens ergens!
Bekijk alle bijzondere stedentrips >>

De kleine lettertjes

  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel.

Alle stedentrips

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Goedkope stedentrips

Zoek je goedkope stedentrips? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Vliegticket geboekt? Dan ga je daarna eenvoudig op zoek naar een geschikte huurauto voor jouw fly-drive vakantie. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw fly-drive meteen, waar je op dat moment ook bent. Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste fly-drive deal.

Onze populairste stedentrips

Leuk, zo'n stedentrips, maar welke steden zijn nu eigenlijk het meest populair? Je vliegt tenslotte niet naar een bestemming om daar een week te blijven. Check dus hier onze tips per bestemming om jouw stedentrips tot je ultieme minivakantie te maken: