“In New York is slapen zonde van je tijd”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets New York

The Big Apple staat bijna bij iedereen wel op zijn of haar bucket list. En met recht, want er is echt enorm veel te beleven in deze wereldstad. Of je er nu heen gaat voor een citytrip of als een begin van je rondreis, New York is the place to be.

Wat te doen in New York?

New York is een bruisende stad en wordt niet voor de niets ‘The City That Never Sleeps’ genoemd. Dag en nacht zijn er talloze dingen te doen, je zult je dus niet snel vervelen. Voordat je meteen naar alle bekende highlights sprint, begin je je dag als een echte New Yorker met een kopje koffie bij het tentje om de hoek. Een goed moment om de dagplanning even door te nemen.

Een echte must see in New York is onder andere het Empire State Building, het boegbeeld van de New Yorkse skyline. Maar er zijn nog zoveel meer dingen te doen en te zien! Vaar naar het beroemde Vrijheidsbeeld. Loop over de Brooklyn Bridge en geniet van het mooie uitzicht over Lower Manhattan. Jog of wandel een rondje door het beroemde Central Park (typisch New Yorks). Of bezoek het indrukwekkende Time Square. Tip: doe dit ‘s avonds. Naast deze o-zo bekende hotspots zijn er ook allerlei minder bekende plekken die net zo leuk zijn.
Meer to do's in New York >>

Evenementen in New York

Het hele jaar door zijn er evenementen in New York. Leuk om mee te maken, als je er toch bent. Labour Day is een echte happening: in heel Amerika en dus ook in New York zijn er op deze dag evenementen. Fietsliefhebber? Doe dan mee aan de Bike Expo, een fietstocht door de 5 boroughs van New York. Parades organiseren is een echt New Yorks ding. Ga daarom zeker kijken bij Macy’s Parade of St. Patrick’s Day Parade.
Bekijk alle evenementen in New York >>

Praktische info

  • Temperatuur: gemiddeld ligt de temperatuur in de zomer op 25˚C. In de winter is de gemiddelde temperatuur ongeveer 5˚C.
  • Tijdsverschil: : in New York is het 6 uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Amerikaanse dollar.

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Rotterdam naar New York. Maar... er zijn meerdere wegen die naar New York leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket New York

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar New York? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar New York

Zoek je goedkope vliegtickets naar New York in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar New York.