Je ticket naar in de voetsporen van je idool

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Vliegtickets Amerika

Beroemde acteurs, artiesten, topsporters en tv-personalities, je vindt ze allemaal in de Verenigde Staten. Spot de sterren in Los Angeles of voel je juist een filmster op Times Square in New York. Waar wacht je nog op? Enjoy!

Coronavirus reisadvies Amerika

Kun je reizen naar Amerika? En wat is er open op locatie? Bekijk het actuele reisadvies voor de Verenigde Staten met een overzicht van Covid-19 restricties.

Los Angeles

Als je grote sterren wilt zien, is Los Angeles dé stad waar je moet zijn! Reis af naar de hoofdstad op het gebied van film en televisie en kijk je ogen uit, want voordat je het weet sta je oog in oog met een bekend persoon. Wil je misschien zelfs het huis van je idool bezichtigen? Geen probleem! Neem een tour langs de mooiste stekjes in Beverly Hills en Bel-Air of (als je het toch liever bescheiden houdt) loop dan een stuk over de Walk of Fame. Everybody seems so famous!

New York

New York: the city that never sleeps. Houd dus je ogen goed open want voordat je het weet zie je een beroemdheid voorbij lopen. Het is dé stad van het beste live entertainment zoals de shows op Broadway en ook enorme film en televisie maatschappijen zijn hier gevestigd. Ga maar eens na hoeveel films en series opgenomen zijn in de Big Apple. Dat is niet het enige! Want ook sterren als Madonna en Leonardo di Caprio hebben gekozen om te wonen in New York. Vanaf Wall Street in downtown New York tot aan Central Park kan je (als je geluk hebt) de sterren gewoon zien lopen.

Miami

Miami is niet alleen het subtropische vakantieoord voor jou, maar ook voor beroemdheden. Daarnaast worden er enorm veel films en series opgenomen in het zonnige paradijs en is er dus meer kans dat je de leukste beroemdheden tegen komt. Natuurlijk zijn er ook sterren die een mooi huisje hebben zoals Gloria Estefan, Lenny Kravitz en Ricky Martin. Maak een stop bij het News Café op de Ocean Drive of bezoek een willekeurige locatie op Lincoln Avenue, want dat zijn de beste plekjes om een beroemdheid te spotten in Miami!

Chicago

Voordat Hollywood de filmhoofdstad werd, was Chicago het centrum van de filmindustrie. Met meer dan 200 theaters en 5000 restaurants is het mogelijk om hier beroemdheden te spotten. Essanay Studios produceerde rond 1900 het grootste aantal films en ook Home Alone, Chicago Fire en The Oprah Winfrey Show zijn opgenomen in Chicago. Maar geen zorgen, ook nu zijn er genoeg sterren te spotten. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan het originele Chicago Theatre!

Populairste bestemmingen Amerika

Auto huren in Amerika?

Amerika is het land bij uitstek voor een roadtrip. Boek daarom ook je huurauto op CheapTickets.nl! Voor het gemak stippelden we meteen een voorbeeldroute langs de westkust voor je uit.

Meer vliegtickets naar Amerika

Toch naar een andere bestemming in Amerika? Check ze allemaal!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice