*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Kona

Kona is een klein toeristisch dorpje aan de westkust van Big Island, het grootste eiland van Hawaï. Vanwege de mooie zandstranden en de luxe hotels en resorts is het een populaire zon, zee en strandbestemming.

Strand

Kona heeft een geweldig klimaat met een gemiddelde temperatuur van 29°C in de zomer en 25°C in de winter. De prachtige witte zandstranden en blauwe zee lenen zich dan ook uitstekend om te zonnen, snorkelen en duiken. Ook zijn er in de buurt een aantal geweldige plaatsen om te surfen.

Kona is gemakkelijk per voet te verkennen. Enkele bezienswaardigheden zijn het Hulihe'e paleis en het Barbiepoppenmuseum. Verder zijn er in het centrum vele gezellige restaurants, terrassen en winkels waar u leuke souvenirs kunt vinden.

Natuur

Big Island heeft ook veel te bieden aan natuurliefhebbers. Het eiland staat bekend om haar prachtige natuur met indrukwekkende vulkanen. In het Kau Forest Reserve en Hawaï Vulcanos National Park kunt u mooie wandelingen maken. Hier ligt ook de meest actieve vulkaan, de Kilauea. Het Kona Coast State Park ligt vlakbij Kona en is een geweldige plek om te zonnen en zwemmen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 29,4°C en in de winter 25,6°C.
  • Tijdsverschil: het is er elf uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële talen zijn het Hawaïaans en Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Kona

De leukste aanbiedingen en laagste tarieven voor vluchten naar Kona zijn te vinden op CheapTickets.nl. In slechts enkele stappen heeft u het goedkoopste vliegticket naar uw favoriete bestemming gevonden. Ook de beste prijzen voor hotels, huurauto’s en complete vliegvakanties zijn gemakkelijk te vinden in het overzicht. U kunt altijd zo goedkoop mogelijk vliegen want de website wordt constant actueel gehouden en heeft dagelijks vele aanbiedingen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Kona

Zoek je goedkope vliegtickets naar Kona in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Kona.