*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets West Palm Beach

West Palm Beach ligt aan de oostkust van Florida en heeft één van de bekendste stranden in de staat. Naast zon, zee en strand zijn er allerlei leuke activiteiten op cultureel gebied. Ook kunt u er leuke uitstapje maken naar de dierentuin of het waterpark.

Strand

West Palm Beach heeft vele zandstranden en een tropisch klimaat met gemiddelde temperaturen tussen de 24°C en 32°C! De stad is dan ook niet alleen voor zonaanbidders, maar ook voor watersportliefhebbers een waar paradijs. Er zijn volop mogelijkheden tot wateractiviteiten, zoals snorkelen, duiken en surfen.

Dierentuin

In West Palm Beach zijn ook vele andere activiteiten te vinden. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de dierentuin in het Dreher Park. Deze groots opgezette dierentuin biedt onderdak aan meer dan vijftienhonderd dieren, waaronder Maleisische Tijgers, kangoeroes, tropische vogels en nog veel meer.

Naast een groot aantal festivals met muziek, paarden, kunst en films, zijn er interessante musea, theaters, winkelcentra en een waterpark.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 32°C en in januari 24°C.
  • Tijdsverschil: Het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket West Palm Beach

Om het goedkoopste vliegticket naar West Palm Beach te scoren, gaat u naar de site van CheapTickets.nl. Hier kunt u de tarieven vergelijken en online de meest voordelige vluchten boeken. Wilt u ook goedkoper vliegen? Kijk dan op de site voor een overzicht van de meest recente aanbiedingen. Online uw vlucht regelen kan op ieder gewenst moment, want CheapTickets.nl is 24 uur per dag en 7 dagen per week online!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar West Palm Beach

Zoek je goedkope vliegtickets naar West Palm Beach in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar West Palm Beach.