*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Bangor

Bangor ligt in het noordoosten van de Verenigde Staten, in de staat Maine. De stad heeft allerlei recreatieve mogelijkheden, zowel in het centrum als in de omgeving. Bangor heeft bovendien een eigen luchthaven: Bangor International Airport.

Natuur en buitensport

Bangor heeft door zijn diverse aanbod recreatieve activiteiten een leuke vakantiebestemming voor jong en oud. Het landschap bestaat uit bossen en meren, waaronder Pushaw Lake. Kamperen, wandelen, vissen en varen zijn dan ook populaire bezigheden. In de winter zijn er ook mogelijkheden om te wintersporten.

Naast een aantal grote parken in de omgeving heeft Bangor een stadspark: het Bangor Parks and Recreation Department. In dit bosrijke natuurgebied zijn vele wandel- en fietspaden te vinden en u kunt er zwemmen, kanoën, klimmen en nog veel meer.

Activiteiten

Bangor heeft daarnaast een rijk cultureel leven met musea, kunstgalerieën, theater, en jaarlijkse festivals. Leuk voor gezinnen met kinderen is het Maine Discovery Museum, een interactief museum voor kinderen. Ook het Cole Land Transport Museum is met zijn collectie locomotieven, vrachtwagens en vele andere voertuigen leuk voor alle leeftijden.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 21,1°C (met uitschieters naar 30°C ) en in januari daalt de temperatuur tot onder het vriespunt.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Bangor

CheapTickets.nl helpt u zo voordelig mogelijk naar Bangor of een andere leuke vakantiebestemming te vliegen. Kijk op de website en vergelijk de beste tarieven voor vluchten wereldwijd. In slechts enkele eenvoudige stappen heeft u direct het goedkoopste vliegticket naar uw favoriete vakantiebestemming geregeld.

CheapTickets.nl staat u graag te woord als u hulp nodig heeft bij het vinden van de beste reizen of het online boeken van een vliegreis / vakantie.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Bangor

Zoek je goedkope vliegtickets naar Bangor in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Bangor.