*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Yuma

Yuma ligt in Arizona, een staat in het zuidwesten van de Verenigde Staten. De stad is vanwege de lekkere temperaturen het hele jaar door een populaire vakantiebestemming.

Recreatie

In de zomer is het Valley Aquatic Centre een leuke attractie. Dit mooie recreatiezwembad heeft hoge glijbanen en mooie picknickplaatsen. Houdt u van golfen? Yuma heeft ook verschillende golfterreinen waar u lekker een balletje kunt slaan. Of bezoek het Saihati Camel Farm waar veel woestijndieren zoals Arabische kamelen, te zien zijn.

In het Yuma Crossing State Historic Park kunt u naast een amfitheater, een museum met oude voertuigen zoals auto’s bezoeken. Het park is ook een fijne plek om te wandelen en picknicken.

Cultuur en geschiedenis

Op het gebied van cultuur heeft Yuma ook mogelijkheden. Het Quechan Indian Museum bijvoorbeeld laat veel zien over de geschiedenis en cultuur van de Quechua-indianen, de oorspronkelijke inwoners van Yuma. Een andere kijk op het verleden geeft de Yuma Territorial Prison, een indrukwekkende voormalige gevangenis uit 1876.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 34,3°C en in januari ongeveer 13,6°C.
  • Tijdsverschil: het is er negen uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Yuma

Met CheapTickets.nl kunt u heel gemakkelijk vanuit Nederland naar Yuma vliegen. Op de website vindt u het scherpste aanbod vluchten en compleet verzorgde vliegreizen. CheapTickets.nl biedt 7 dagen per week en 24 uur per dag de meest actuele tarieven en aanbiedingen voor vliegtickets naar populaire vakantiesteden in de wereld. Kijk daarom snel op de website voor de meest recente deals!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Yuma

Zoek je goedkope vliegtickets naar Yuma in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Yuma.