*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Anchorage

Anchorage ligt in het zuiden van de Amerikaanse staat Alaska. Anchorage is een levendige stad en met ongeveer 280.000 inwoners één van de grootste steden van de staat.

Jong en oud

Anchorage heeft attracties voor jong en oud. Een leuke familieattractie is de dierentuin, waar zowel inheemse als exotische dieren leven. Leuk voor gezinnen is ook het H2Oasis Indoor Waterpark, een groot overdekt zwemparadijs. Bent u geïnteresseerd in de tradities en cultuur van Alaska? Breng dan een bezoek aan het Alaska Native Heritage Centre.

Natuur en sport

Anchorage ligt in een prachtige omgeving met bergen, zee, meren en nationale parken. Een dagje sightseeing in de omgeving is dan ook zeker aan te raden. Een uitstapje naar het Denali National Park zal u niet snel vervelen. Het park is door zijn hoge bergen, spectaculaire gletsjers en wilde dieren zoals wolven, elanden en beren, het meest bezochte park in de omgeving.

Voor buitensportliefhebbers biedt Anchorage talloze mogelijkheden. Naast vissen, kajakken, raften en mountainbiken zijn er in de omgeving uitstekende skigebieden en resorts waar u in de winter en het voorjaar kunt skiën, snowboarden en langlaufen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 18°C en in januari gemiddeld -6°C.
  • Tijdsverschil: het is er tien uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Anchorage

Op CheapTickets.nl kunt u iedere dag de meest voordelige vluchten naar Anchorage boeken. Kijk op de website voor een compleet overzicht van de tarieven en boek het goedkoopste vliegticket direct online. Ook als u naar een andere bestemming wilt vliegen kunt u direct uw reis online regelen, want CheapTickets.nl heeft een groot aanbod vluchten naar bestemmingen in de hele wereld.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Anchorage

Zoek je goedkope vliegtickets naar Anchorage in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Anchorage.