*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets El Paso

El Paso is een stad aan de Mexicaanse grens, in het uiterste westen van de Amerikaanse staat Texas. Naast culturele attracties is er in El Paso veel natuurschoon te vinden.

Cultuur

El Paso heeft een aantal interessante musea, waaronder het Border Patrol Museum. Hier vindt u een grote collectie oude foto’s uniformen, wapens en vliegtuigen van de U.S. Border Patrol. Meer over de geschiedenis vindt u in het History Museum en in het Archeologisch museum komt u alles te weten over de oorspronkelijke bewoners, de indianen.

Parken

Vanuit El Paso kunt u mooie uitstapjes maken naar het Guadalupe Mountains National Park dat voornamelijk uit bergen bestaat. In het park zijn vele wandelpaden te vinden en er is een historisch museum over de geschiedenis van de streek.

Houdt u het liever wat dichter bij huis? Breng dan een bezoek aan de dierentuin van El Paso. Hier kunt u een groot aantal exotische dieren bekijken waaronder de zeldzame Amur luipaard uit Rusland en China en de met uitsterven bedreigde Mexicaanse wolf.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli 36°C en in januari
  • 13°C.
  • Tijdsverschil: het is er acht uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket El Paso

Ervaar het gemak van online boeken en regel direct de goedkoopste vluchten naar El Paso op CheapTickets.nl. In slechts enkele eenvoudige stappen heeft u het beste vliegticket in uw bezit. Omdat u direct profiteert van de meest recente aanbiedingen kunt u altijd zo voordelig mogelijk naar uw bestemming vliegen. Bovendien kunt u gebruik maken van de laagste tarieven voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar El Paso

Zoek je goedkope vliegtickets naar El Paso in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar El Paso.