Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Kansas

Wichita

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Wichita

Wichita ligt in de centraal gelegen staat Kansas. De stad heeft een aantal attracties die leuk zijn voor jong en oud.

Dierentuin

Wichita heeft één van de grootste dierentuinen van de Verenigde Staten; de Sedgwick County Zoo. Hier leven meer dan 2500 dieren waarvan een groot aantal in hun natuurlijke leefomgeving te bewonderen is. Vele kleine dieren zijn met de hand te voeren of van heel dichtbij te zien.

Maak ook een mooie wandeling door de Botanische tuinen van Wichita welke verdeeld zijn in verschillende thema’s. Zo zijn er tuinen met vele verschillende soorten rozen en waterplanten. Ook kun je er vele honderden vlinders bewonderen.

Cultuur

Wichita heeft ook een aantal bezienswaardige musea. Een must is Old Cowtown, een groot openluchtmuseum met meer dan veertig historische gebouwen waaronder een boerderij met levende dieren. Liefhebbers van vliegtuigen moeten beslist het Kansas Aviation Museum bezoeken. Alles over de Amerikaanse sportgeschiedenis is te vinden in de Sports Hall of Fame.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 27,4 °C en in de winter is het er gemiddeld -1,4°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Wichita

Op CheapTickets.nl vind je het voordeligste vliegticket naar Wichita in een mum van tijd geregeld. Op de site tref je een actueel overzicht van vluchten naar bestemmingen wereldwijd. In slechts enkele eenvoudige stappen heb je het goedkoopste vliegticket naar jouw favoriete vakantiebestemming online geboekt. Vliegen wordt bovendien nóg leuker met de scherpste tarieven voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties.

Naar Wichita vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl