*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Wichita

Wichita ligt in de centraal gelegen staat Kansas. De stad heeft een aantal attracties die leuk zijn voor jong en oud.

Dierentuin

Wichita heeft één van de grootste dierentuinen van de Verenigde Staten; de Sedgwick County Zoo. Hier leven meer dan 2500 dieren waarvan een groot aantal in hun natuurlijke leefomgeving te bewonderen is. Vele kleine dieren zijn met de hand te voeren of van heel dichtbij te zien.

Maak ook een mooie wandeling door de Botanische tuinen van Wichita welke verdeeld zijn in verschillende thema’s. Zo zijn er tuinen met vele verschillende soorten rozen en waterplanten. Ook kunt u er vele honderden vlinders bewonderen.

Cultuur

Wichita heeft ook een aantal bezienswaardige musea. Een must is Old Cowtown, een groot openluchtmuseum met meer dan veertig historische gebouwen waaronder een boerderij met levende dieren. Liefhebbers van vliegtuigen moeten beslist het Kansas Aviation Museum bezoeken. Alles over de Amerikaanse sportgeschiedenis is te vinden in de Sports Hall of Fame.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 27,4 °C en in de winter is het er gemiddeld -1,4°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Wichita

Op CheapTickets.nl heeft u het voordeligste vliegticket naar Wichita in een mum van tijd geregeld. Op de site treft u een actueel overzicht van vluchten naar bestemmingen wereldwijd. In slechts enkele eenvoudige stappen heeft u het goedkoopste vliegticket naar uw favoriete vakantiebestemming online geboekt. Vliegen wordt bovendien nóg leuker met de scherpste tarieven voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Wichita

Zoek je goedkope vliegtickets naar Wichita in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Wichita.