*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Idaho Falls

Idaho Falls ligt in het zuidoosten van de Amerikaanse staat Idaho en is met ongeveer 57.000 inwoners de grootste stad in de regio. De stad heeft een levendige cultureel en een grote diversiteit aan flora en fauna.

Cultuur

Idaho Falls heeft met zijn festivals, evenementen, theaters en kunstcentra en levendige cultuur. Ook in de musea van Idaho Falls kunt u cultuur opsnuiven. Het Museum van Idaho vertelt aan de hand van een collectie kunstobjecten en historische voorwerpen de geschiedenis van de stad. In het Bonneville museum komt u alles te weten over het verleden van Bonneville.

Flora en fauna

Ook als u van natuur houdt zit u goed in Idaho Falls want in de omgeving liggen een aantal bekende natuurparken. Het Grand Teton National Park is een groot natuurgebied met bergen, meren en bossen. In het Yellowstone National Park kunt u genieten van een grote diversiteit aan flora en fauna. In het park leven onder andere wolven, coyotes, beren, bizons en elanden.

Leuk voor het hele gezin is het Tautphaus Park and Zoo, een dierentuin met meer dan driehonderd verschillende dieren zoals pinguïns, kamelen, leeuwen en tijgers. Kinderen mogen er kleine dieren zelf met de hand voeren.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 30°C en in januari gemiddeld -3°C.
  • Tijdsverschil: het is er acht uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Idaho Falls

Op CheapTickets.nl vindt u de voordeligste vluchten naar uw favoriete bestemming. Idaho Falls heeft alles voor een aantrekkelijke vakantie. Op de website kunt u razendsnel het meest voordelige vliegticket naar uw favoriete vakantiebestemming direct online boeken. Of u nu binnenkort wilt reizen of last-minute wil vliegen, op CheapTickets.nl vindt u altijd de laagst mogelijke tarieven!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Idaho Falls

Zoek je goedkope vliegtickets naar Idaho Falls in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Idaho Falls.