*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets New Orleans

New Orleans ligt aan de Golf van Mexico, in de Amerikaanse staat Louisiana. New Orleans is de stad van de gospelmuziek, de ongedwongen sfeer en de smakelijke gerechten. Er zijn leuke festivals, mooie pleinen en parken en interessante musea. Kortom, genoeg te zien en te doen voor iedereen!

Centrum

Het belangrijkste plein in New Orleans is Jackson Square. Dit plein is bekend om het grote ruiterstandbeeld van generaal Andrew Jackson, de St. Louiskathdraal en de vele winkeltjes. De bekendste straat in New Orleans is Bourbon Street. Hier vind je vele cafés, pubs en jazzclubs, die niet alleen in het weekend, maar ook doordeweeks druk worden bezocht.

Musea

Een leuke manier om kennis te maken met de cultuur en geschiedenis van New Orleans is het Louisiana State Museum. Hier kun je een grote collectie muziekinstrumenten zien, die afkomstig zijn van beroemde jazzlegendes. Ook in het Conti Wax Museum krijg je een aardige indruk van het verleden van de stad. In het Oorlogsmuseum kom je alles te weten over het oorlogsverleden van New Orleans. Het museum heeft een mooie verzameling oude uniformen, vlaggen sabels, geweren en nog veel meer!

Wil je New Orleans eens vanaf een andere kant bekijken, maak dan een boottocht met de stoomboot over de rivier de Mississippi.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in januari is 10,7°C en in juli 27,7°C.
  • Tijdsverschil: het is er zeven uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket New Orleans

CheapTickets.nl biedt dagelijks de meest goedkope vluchten naar New Orleans aan. Wil je ook profiteren van de laagst mogelijke tarieven en zo voordelig mogelijk naar jouw vakantiebestemming vliegen, kijk dan op CheapTickets.nl. Maak direct gebruik van de meest recente aanbiedingen en boek jouw vliegticket eenvoudig online!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar New Orleans

Zoek je goedkope vliegtickets naar New Orleans in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar New Orleans.