*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Lexington, Kentucky

Lexington is met meer dan 260.000 inwoners de grootste stad van de Amerikaanse staat Kentucky. Lexington is een stad voor jong en oud. Er zijn zowel culturele als recreatieve attracties.

Paarden

Leuk voor het hele gezin is het wereldberoemde Kentucky Horse Park, een groot en uniek themapark dat helemaal om paarden draait. Het park heeft een groot aantal attracties en activiteiten, waaronder het Internationale Museum van het Paard. Dit is één van de grootste musea ter wereld in zijn soort. Ook is er een hoefsmederij, een ‘Hall of Champions’ en er worden vele shows gegeven.

Parken

Leuke uitstapjes zijn te maken naar de parken in en om Lexington. Het Natural Bridge Resort Park staat bekend om de grote ‘Natural Bridge’ en het Cumberland Gap National Historical Park om de grotten. Eén van de bekendste daarvan is de Cap Cave. Vanwege de vele fietsroutes is het Raven Run Nature Sanctuary een uitstekend gebied om te mountainbiken.

In Lexington zijn ook een aantal leuke culturele activiteiten en bezienswaardigheden. Het Explorium of Lexington is een interactief museum over de geschiedenis, natuur en wetenschap. Het Aviation Museum geeft een goede indruk van de geschiedenis van de luchtvaart.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 24°C en in januari gemiddeld -1°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Lexington, Kentucky

CheapTickets.nl biedt niet alleen vluchten naar bestemmingen wereldwijd, maar ook compleet verzorgde vakanties online aan. Op de website worden de voordeligste tarieven vergeleken zodat u altijd zo goedkoop mogelijk naar Lexington of een andere populaire bestemming kunt vliegen. Wilt u een hotel reserveren of auto huren in Lexington? Ook hiervoor zijn op CheapTickets.nl de laagste tarieven te vinden.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Lexington

Zoek je goedkope vliegtickets naar Lexington in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Lexington.