*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Burbank

Burbank ligt in het noorden van de Amerikaanse staat Californië. De stad werd op de kaart gezet op het moment dat verschillende wereldberoemde mediabedrijven zoals Warner Bros en The Walt Disney Company zich er vestigden. De stad wordt om die reden ook wel de “Media Capital of the world” genoemd.

Parken en recreatie

Burbank heeft verschillende parken en recreatiegebieden waar u met de hele familie naar toe kunt. Een mooi voorbeeld is het Griffith Park. Hier zijn allerlei leuke attracties te vinden, zoals een dierentuin, planetarium en golf- en tennisbanen.

Net buiten Burbank ligt het Angeles National Forest. Dit grote natuurgebied biedt een heel scala aan recreatieve mogelijkheden. U kunt er kamperen, picknicken, zwemmen, vissen en skiën. Vanwege de vele paden en routes trekt dit gebied ook veel mensen aan die van wandelen, paardrijden en mountainbiken houden.

Filmstudio’s

Bent u geïnteresseerd in de entertainmentindustrie, bezoek dan één van de studio’s in de stad. Bij de NBC Studio en de Warner Brothers Studio kunt u rondleidingen krijgen en zien hoe films en televisieshows worden gemaakt. Burbank heeft hiernaast nog vele andere interessante attracties, zoals theaters, galeries en musea.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 24°C en in januari ongeveer 12,8°C.
  • Tijdsverschil: het is er negen uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Burbank

De goedkoopste vluchten en vliegreizen zijn dag en nacht te vinden op CheapTickets.nl. Omdat wij al een selectie hebben gemaakt van de laagste tarieven, worden op de website veel voordelige vliegtickets aangeboden.

Het aanbod is heel breed, zodat u niet alleen naar Burbank, maar ook naar vele andere leuke bestemmingen kunt vliegen. Neem voor het meest recente overzicht van verschillende aanbieders direct even een kijkje op de website!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Burbank

Zoek je goedkope vliegtickets naar Burbank in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Burbank.